Kalle Malmström förlänger kontraktet

Idag kan HIF Karlskrona meddela att Kalle Malmström förlänger kontraktet med två år. Den Karlskronafostrade mittnian har haft en väldigt fin utveckling och var starkt bidragande till att HIF lyckades vinna några måstematcher i slutet av säsongen.

– Det känns oerhört bra att förlänga kontraktet. Jag känner att jag har utvecklats mycket de senaste två säsongerna. Jag trivs enormt bra i laget och i föreningen. Förutsättningarna som finns för att utvecklas här finns inte i många andra miljöer, säger Kalle Malmström.

Även HIF:s tränare Mathias Ekstrand är nöjd med att Malmström förlänger kontraktet.

– Det känns väldigt bra att Kalle väljer att fortsätta sin handbollssatsning hos oss. Han har visat stora framsteg det senaste året och klev verkligen in och tog för sig i slutet av säsongen när han fick chansen. Han är oerhört omtyckt i gruppen och i föreningen. Särskilt kul är att han kommer från stan och till stora delar har fostrats i föreningen, säger Mathias Ekstrand.

Kalle Malmström är en mycket användbar spelare som alltid går in och ger järnet, oavsett om han spelar på sin favoritposition eller slängs in på linjen. Någon match i slutet av säsongen då laget hade väldigt få spelare tillgängliga spelade Kalle på alla positioner förutom högerkanten. Nästa års upplaga av Herrallsvenskan kommer att bli en ännu tuffare historia med två lag som flyttats ned från Handbollsligan och fortsatt satsning från HIF och andra toppkonkurrenter.

– Det kommer att vara en extremt tuff och tajt serie kommande säsong. Många bra lag, men jag tror att vi kommer att vara med i toppen och fajtas. Vi fick känna på hur det var att spela kval förra säsongen och nu vet vi vad som krävs för att upprepa det. Förhoppningsvis får vi spela inför våra fantastiska supportrar, avslutar Kalle Malmström.

Försäljningen av säsongskort (GULD) pågår just nu. För dig som förlänger innan 23 maj ingår en fin present. Läs mer om tider och priser här:
Förlängning av guldkort ger värdecheckar

Foto: Torbjörn Sunesson

Läs vidare