Förlängning av guldkort ger värdecheckar

Tack alla hjältar och hjältinnor som stöttat oss under säsongen 2020-2021!

Vi har tagit oss igenom den svåraste säsongen någonsin. Covid-19 slog ut oss helt och vi fick spela våra matcher inför tomma läktare. Så fort vi kunde, säkerställde vi att du som säsongskortsinnehavare fick möjlighet att via en exklusiv kod se våra matcher kostnadsfritt i Herrallsvenskan via streaming. Det var det minsta vi kunde göra för dig som valt att stötta oss. Vidare fick ni som innehavare av säsongskort förtur till bokning av restaurangplatser för att se handboll live i Brinova Arena.

Vi som förening vill verkligen tacka alla er för att ni hjälpte oss igenom säsongen som gav en andra plats i Herrallsvenskan med efterföljande kval till Handbollsligan, där vi föll i tre jämna matcher mot HK Aranäs. Utan er insats hade vi inte klarat att genomföra den gångna säsongen. Vi har den allra största respekt för den pandemi som drabbat oss alla. Det är dock tillsammans vi måste ta oss ur denna situation och nu ser vi framåt.

Ekonomiskt sett kommer den gångna säsongen generera ett underskott för föreningen, trots alla extra insatser vi skapat för att under rådande omständigheter hitta kompletterande intäkter för att kompensera de ödelagda läktarna. Men det tål att upprepas – Ni som stöttade oss under säsongen 2020-2021 med att köpa säsongskort är och förblir våra stora stjärnor. Tack ännu en gång!

Nu laddar vi om för säsongen 21/22 som vi hoppas mycket på. Den allsvenska säsongen kommer att starta i början av oktober. Till dig som väljer att förnya ditt guldkort kommer vi att bifoga ett värdebevis på 300 kronor som gäller för uttag av varor i våra kiosker under kommande säsong i Brinova Arena. Det är en liten gest från föreningen för att du räddade oss under den gångna säsongen.

Försäljningen av säsongskort för 21/22 startar på söndag den 25 april mellan 17.00-18.00 i Brinova Arena.

Därefter tisdag, torsdag och söndag 17:00 – 18:00 fram till den 23 maj. Priset för guldkortet är samma som tidigare för dig som privatperson; 2 395 kronor och då ingår en värdecheck på 300 kronor om du förnyar ditt säsongskort senast den 23 maj.

Kontaktperson och ansvarig för säsongskortsförsäljningen är Leif Ottosson.
Leif hjälper även dig som inte vill, vågar eller har möjlighet att komma till Brinova Arena för att lösa ditt säsongskort. Kontakta Leif på telefon eller mail. 0709-302312 eller leif.ottosson5@gmail.com

Efter den 23 maj kommer nya tider att gälla. Denna information kommer senare på vår hemsida.

/Styrelsen

Foto: Torbjörn Sunesson

Läs vidare

Årsmöte i HF Karlskrona

Under onsdagskvällen genomförde HF Karlskrona årsmöte för säsongen 2023/2024. Föreningen kunde återigen uppvisa ett positivt