Inför Skånela hemma med Mathias Ekstrand

Första förlusten kom förra helgen mot Skånela. Ett Skånela som ligger trea i tabellen, så vi väntar ett riktigt toppmöte i Brinova Arena idag. Revanschlustan hos vårt herrlag lär vara stort.

I arenan är det jultema där vi bland annat bjuder på glögg och pepparkakor. Självklart är vår folkparkshörna och vår bar på plan 2 öppen. I restaurangen kan du glida in och köpa en julinspirerad plocktallrik för endast 99 kr.

Din biljett kirrar du här: https://www.nortic.se/dagny/show/160979

Det är dubbelarrangemang idag – vilket innebär att din biljett gäller för TVÅ matcher!
Damlaget tar emot ett annat topplag i Lödde och den matchen börjar kl. 14:00. Det väntar en riktigt fin handbollslördag i arenan idag. Läs mer inför damernas match här: Anna-Majas genombrott – och så här slår vi Lödde på lördag

Vi tog ett snack med vår huvudtränare Mathias Ekstrand inför matchen mot Skånela.

Dags för revansch mot Skånela. Vad tar vi med oss från förra matchen mot dem?
– Vi tar med oss en del som var bra men jobbar så klart vidare med att försöka förbättra alla delar i vårt spel, säger Mathias Ekstrand.

Hur vill du se laget agera denna gång?
– Vi behöver vara mycket mer noggranna och disciplinerade i allting vi gör. Vi gjorde alldeles för mycket enkla misstag både i anfall och försvar. Jag vill se mycket energi och en stor revanschlusta, det är viktiga poäng på spel och jag vill att det ska synas.

För den som inte såg matchen senast, vad ska man kika lite extra på?
– Jag hoppas att det blir en annan matchbild denna gång där vi styr matchen på ett helt annat sätt. Men det är två lag med hög kvalité så förhoppningsvis blir det en rolig och sevärd match.

Hur ser läget ut i truppen?
– Vi har haft en del sjukdomar under veckan men ser ut att kunna ställa nästintill fullt lag på banan, avslutar Mathias Ekstrand.

Foto: Torbjörn Sunesson

Läs vidare