Erik Borgenhäll stannar i HIF Karlskrona

Det nya avtalet sträcker sig över två år och det är en viktig pjäs som klubben förlänger med.

– Det känns naturligtvis bra att förlänga med HIF och fortsätta min resa här. Jag ser fram emot att fortsätta utvecklas både som individ men också som lag. Jag trivs väldigt bra både på och utanför planen i Karlskrona, säger Erik Borgenhäll.

HIF Karlskrona har nu säkrat upp två högernior till nästa säsong. U20-landslagsmannen Hugo Sivertsson ansluter från HK Drott som tillsammans med Erik Borgenhäll blir lagets högernior nästa säsong. 

Tobias Karlsson, sportchef i HIF Karlskrona, är nöjd:

– Vi är glada att Erik stannar hos oss. Vi ser fortsatt fin utveckling i Erik och vi hoppas han tar stora steg även framöver, säger Tobias Karlsson.

Erik har stora förväntningar på framtiden tillsammans med klubben och hoppas att laget snart får spela inför sina supportrar.

– Med de förutsättningar som finns i HIF är det vårt ansvar som spelare att ta vara på det varje dag och se till att framtiden blir ljus för klubben och staden. Vilket jag tror att vi kommer att göra. Jag vill vara en del av en framgångsrik framtid. Sen hoppas jag att vi snart får spela inför vår fantastiska publik, avslutar Erik Borgenhäll.

HIF Karlskrona meddelar även att Alfred Olsson kommer att lämna klubben efter säsongen. Stort tack till Alfred som alltid gett järnet för HIF!

Foto: Torbjörn Sunesson

Läs vidare