Vilken PANG-söndag det blev för vårt paragäng och deras kompisar!

Under söndagen arrangerade HF Karlskrona sin allra första parahandbollsturnering i Brinova Arena A1. Det blev en riktig succé med en fullsatt läktare och massa kärlek och glädje på planen. 

HF Karlskrona gästades av HK Malmö, IFK Kristianstad och Ystads IF och ett 60-tal deltagare spelade både minihandboll och matcher på helplan under hela eftermiddagen. Ivrigt påhejade av lagkamrater, kompisar, föräldrar och motståndare. 

Vårt parahandbollsgäng har varit iväg på turneringar i Malmö och Kristianstad och nu var det HFK:s tur att bjuda igen. 
– Det känns så klart helt fantastiskt att få erbjuda våra och de andra lagens spelare och ledare på en fullspäckad eftermiddag i Brinova Arena, säger Tobias Nordström som är en av våra många ledare för paragänget.  Varje minut vi spenderar på det här gänget kommer tillbaka i form av ren kärlek, vilket jag tror alla som var här idag, upplevde. 

Stor överraskning mitt i turneringen
Inte nog med att våra paraspelare fick spela matcher och känna sig som de stjärnor de är inför en fullsatt läktare. De fick också ta emot ett stipendium värt 50 000 kronor som ska gå till ett läger i sommar. Det är Skandias stiftelse Idéer för livet som står bakom stipendiet som delades ut på plats av representanter från Skandia. 

Skandias representanter på plats delade ut ett stipendium till HFK på 50 000 kronor!

Redo för match!

”Tack för god match!”

Det är alltid gott att få en kram!

Stensäker HFK-målvakt!

Mellan matcherna fanns det möjlighet till lite extra hopp och lek!

Lunchdags: Pasta och köttfärssås!

Ystads IF:s glada gäng!

IFK Kristianstads härliga spelare och ledare!

HK Malmös spelare inklusive en HFK-spelare som ville vara med på bild.-)

Hela gänget samlat!

HFK:s första parahandbollsturnering är över men vi lovar att det blir fler. Vi vill tacka alla som gjorde den här dagen möjligt, inte minst våra samarbetspartners! 

Läs vidare