Vilde stannar i HFK!

HF Karlskrona fortsätter att bygga sitt damlag inför den allsvenska säsongen. I dagarna har föreningen gjort klart med mittsexan Vilde Hansen Steinlund som har skrivit ett tvåårskontrakt med klubben. 

Vilde Hansen Steinlund flyttade tillbaka till Karlskrona och HFK inför förra säsongen och väljer nu att fortsätta ytterligare två år i föreningen. 

Vilde säger så här om varför hon stannar i HFK och hur hon ser på framtiden. 
– Vi är ett härligt gäng som har roligt tillsammans på och utanför planen. Det tror jag är nyckeln till att vi har tagit oss hela vägen till allsvenskan och också därför var det självklart för mig att fortsätta satsningen med laget. Föreningen och laget är inne i en spännande fas med elitlag på både dam- och herrsidan. Det kommer bli en rolig utmaning som jag ser fram emot att göra tillsammans med föreningen och vår fantastiska publik!

Huvudtränare Kalle Lång är glad över ytterligare en förlängning från förra säsongens trupp:
– Det var med stor glädje som vi fick se Vilde tillbaka i Karlskrona igen förra säsongen. Jag unnar verkligen spelare som fått kriga i motgång möjligheten att få vara tillbaka på banan och göra det man älskar, spela handboll. Vilde blev bättre och bättre ju längre förra säsongen gick och utvecklade framför allt sitt försvarsspel under året. Förutom spetsegenskaper i försvar bidrar Vilde med energi, aggressivitet och är en riktig pådrivare. Den spelartypen är alla lag i stort behov av och därför är jag extra glad att Vilde skall fortsätta sin resa här. Jag vet också att hennes utvecklingskurva kommer fortsätta peka uppåt, säger Kalle Lång. 

Läs vidare