Vi går för sjätte raka segern och vi gör det med oktoberfest

Efter bortavinsten mot AIK satsar vårt herrlag nu för fullt mot sin sjätte, raka seger. Matchen spelas på lördag mot HK Rimbo hemma i Brinova arena och temat för dagen är oktoberfest med inspiration från den världskända bayerska högtiden. 
– Vi kommer göra allt för att skapa känslan av oktoberfest i arenan med traditionsenlig musik och utsmyckning och mat och dryck som passar temat, berättar Maria Nilsson som leder föreningens evenemangsgrupp. 

Det innebär att våra kiosker erbjuder tysk korv (och annat gott) och Trydes Mat flyttar och premiäröppnar Satellitbaren på havsbalkongen, med utsikt över Borgmästarefjärden. För den som vill äta en mer rejäl måltid går det att köpa oktoberfestbuffé med olika slags korvar, tysk potatissallad och schweinshaxe inne i restaurangen. Och arenan kommer gå i färgerna blått och vitt för att skapa en riktig känsla av oktoberfest.

För att evenemanget verkligen ska passa alla fortsätter vi även succén med folkparkshörna där barn och vuxna kan spela på chokladhjul, testa på bollkastning och rösta på slutresultatet. Just möjligheten att rösta på slutresultatet finns även på fler platser i arenan.
– Vårt mål är hela tiden att skapa evenemang som passar både stora och små och jag tror och hoppas verkligen att lördagens tema kombinerat med folkparkshörnan höjer matchupplevelsen för hela familjen, säger Maria Nilsson. 

Så nu är det bara att plocka fram Tyrolerhatten och bege sig till Brinova arena på lördag. Hjärtligt välkomna! 

Herrmatchen startar klockan 16 och restaurangen är öppen från 14.30. Vårt damlag spelar match klockan 13.30 så kom gärna lite tidigare för att heja fram även damerna till vinst på lördag! 

Biljetterna till herrmatchen köper du här: https://www.nortic.se/dagny/event/41168

Vuxen 160 kr
Pensionär 100 kr
Ungdom 80 kr
Barn under 12 år går in gratis och självklart går även alla våra egna barn- och ungdomsspelare in gratis! 

#EnKlubb
#AlltidFramåt
#HFKarlskrona

Läs vidare

Årsmöte i HF Karlskrona

Under onsdagskvällen genomförde HF Karlskrona årsmöte för säsongen 2023/2024. Föreningen kunde återigen uppvisa ett positivt