Välkommen till vårens VIktigaste kväll!

HFK:s styrelse vill härmed bjuda in alla våra medlemmar till en säsongsavslutning i sann föreningsanda.

HF Karlskrona är Blekinges största idrottsförening och vår verksamhet erbjuder något för ALLA. Vi vill både visa det och hämta kraft i det – tillsammans är vi starka!

Ta del av en rundvandring med presentation av vad de olika delarna inom klubben sysslar med. Vad gör alla volontärer? Vem kan vara med i paragänget? Hur funkar det med ekonomin i klubben? Alla dessa frågor och många fler hoppas vi kunna ge svar på.

Dessutom kommer det att bjudas på varmkorv, autografskrivning, bullar och vem vet, kanske blir det straffskytte på våra a-lagsmålvakter😀 Vi vågar lova något för alla 🥳 

Vi vill skapa en kväll för hela familjen och förena alla delar av vår fina verksamhet. Stor som liten, ung som erfaren. Var med och påverka hur föreningen kan arbeta ännu bättre framåt i vår strävan att bli en plats för alla.

Vi ses i Brinova Arena A-hall den 8/5 kl. 17.30 (slut senast 20:00)

Och DU – det är vid den här typen av tillfällen vi både kan lära känna varandra bättre och påverka inriktningen på vår förening – vi vore därför väldigt tacksamma om just DU ville prioritera att vara med denna kväll.

Varmt Välkomna Alla 🖤💛💙

Läs vidare