Tungt linjeförvärv från Redbergslid

HIF Karlskrona kan idag meddela att 26-årige Albin Stenberg från Redbergslid har skrivit ett treårsavtal med klubben. Stenberg med nio säsonger i högsta ligan och ett SM-guld med Drott är den som kommer att ersätta Carl Ekberg. Albin Stenberg är en rutinerad linjespelare och en bjässe i försvaret.

HIF Karlskronas sportchef Tobias Karlsson är mycket nöjd att klubben har säkrat Albin på tre år.
– Att Albin väljer att flytta till Karlskrona och ta en roll i vårt lag tycker vi naturligtvis är enormt roligt. Hans vilja att både själv utvecklas och hjälpa andra att göra det i kombination med både erfarenhet och rutin tror vi passar bra in i truppen. säger Tobias Karlsson

Albin Stenberg kommer närmast från Handbollsligan och Redbergslid, vilka han har tillhört under de senaste fyra säsongerna. Nu lämnar han Göteborg för en satsning i HIF Karlskrona.
– Det ska bli väldigt roligt att komma till en stad som andas så mycket handboll som det gör i Karlskrona. Framförallt ska det bli spännande att spela i en så välskött förening med ett ungt lag och få vara med på resan tillbaka till Handbollsligan, säger Albin Stenberg. 

Läs vidare

Årsmöte i HF Karlskrona

Under onsdagskvällen genomförde HF Karlskrona årsmöte för säsongen 2023/2024. Föreningen kunde återigen uppvisa ett positivt