Tobias Svantesson ansluter till herrtruppen

Sedan Filip Psajd skadade knät har sportgruppen arbetat för att hitta en ersättare på vänsterkanten.
Idag står det klart att det blir Tobias Svantesson som ersätter Filip Psajd. Svantesson är spelklar redan till onsdagens match mot HK Varberg och kontraktet sträcker sig säsongen ut.

Tobias Svantesson beskriver sig som en explosiv spelare med spetskompetenser i försvarsspelet. Han ser fram emot att dra på sig matchtröjan och komma in i Brinova Arena.
– Jag har tidigare haft Mathias Ekstrand som tränare i Tyresö och jag gillar hans tränarskap. Sen har jag alltid fått höra gott om HF Karlskrona och om organisationen runt laget. Att få komma och kämpa om topplatserna i Herrallsvenskan ser jag fram emot. Det brukar ju vara en härlig publikfest i Brinova Arena och det hoppas jag att det blir redan på onsdag, säger Tobias Svantesson.

HF Karlskronas huvudtränare är nöjd med nyförvärvet som ansluter från HK Aranäs:
– Det är en bra kille som kommer att passa bra in i laget. Sen är det en väldigt duktig vänstersexa som har ett brett register. Som exempel kommer vi ju ihåg hur bra han var när vi kvalade mot Aranäs för två år sedan. Han ersätter Filip som är långtidsskadad och delar på vänsterkanten med Anton Persson, säger Mathias Ekstrand.

Tobias Svantesson får Dragsö Camping som sin spelarsponsor.

Läs vidare

Årsmöte i HF Karlskrona

Under onsdagskvällen genomförde HF Karlskrona årsmöte för säsongen 2023/2024. Föreningen kunde återigen uppvisa ett positivt