Tobias Nordahl förlänger med HIF Karlskrona

HIF Karlskrona kan idag meddela att Blekingekillen Tobias Nordahl har skrivit på ett nytt avtal som gäller för säsongen 2020/2021. Tobias Nordahl går nu in på sin fjärde säsong i HIF och är väldigt glad över att han stannar i HIF Karlskrona

-Jag är stolt över att få vara en del av HIF även kommande säsong och få vara med på den resa som väntar tillsammans med de unga talangerna. Målet med kommande säsong är att utvecklas tillsammans med de yngre i laget och kunna bidra med den rutin som jag har fått under åren.
Att kunna skapa en god miljö för att utvecklas i. För egen del vill jag hitta tillbaka till den form som jag hade innan min skada säger Tobias Nordahl.

Tobias som gjorde en riktigt stark sista säsong i handbollsligan men gick in med lite skador inför denna säsongen och missade flera matcher. Nu är han helt återställd och är rejält laddad.

HIF Karlskronas sportchef Tobias Karlsson är glad att Tobias Nordahl stannar i laget.
-Med Nordahl kvar i laget får vi behålla ytterligare erfarenhet och rutin i truppen vilket vi uppskattar mycket. Tobias har gjort mycket för klubben och det visade sig inte minst i det lokal stödet från samarbetspartners som gjort det möjligt för oss att förlänga avtalet.

Läs vidare

Årsmöte i HF Karlskrona

Under onsdagskvällen genomförde HF Karlskrona årsmöte för säsongen 2023/2024. Föreningen kunde återigen uppvisa ett positivt