Tobbe Nordahl förlänger kontraktet

HIF Karlskronas lagbygge fortsätter och nu står det klart att trotjänaren Tobias Nordahl stannar i klubben i ytterligare två år. 

– Att förlänga mitt kontrakt med HIF var det mest självklara valet jag har gjort i min karriär. Att få spela i en klubb som ligger varmt om hjärtat är få förunnat. Både jag och klubben har höga ambitioner och det ger mig mer motivation att utvecklas som handbollsspelare. Sen får jag även dela denna resa med ett fantastiskt lag och supportrar, säger Tobias Nordahl

Tobias Karlsson, sportchef i HIF Karlskrona, ser det som en viktig förlängning för klubben:

– Tobias har tagit ett stort ansvar under åren och blivit en viktig kugge i vårt lagbygge. Hans lojalitet och erfarenhet är något vi värdesätter högt, säger Tobias Karlsson. 

HIF Karlskrona går nu in i en viktig period där man siktar på att få spela ett kvalspel till Handbollsligan längre fram i vår. Tobias Nordahl tror på en ljus framtid för klubben:

– Framtiden i HIF ser ljus ut. De förutsättningarna som finns i Karlskrona är unika och det gäller att vi spelare tar vara på det för att utvecklas både som lag och individer. Med lite tålamod så kommer vi att lyckas, säger Tobias Nordahl.

Foto: Torbjörn Sunesson

Läs vidare