Storseger mot Kärra

”Kaffe kaka femte raka”

HIF tar sin femte raka seger efter storseger mot Kärra från Göteborg. Kärra var med i matchen i fyra minuter och hemmalaget ledde vid två tillfällen, 1–0 och 2–1, sen tog HIF över och gav inte Göteborgslaget en chans att haka på i matchen, med Uros i kanonform och ett stabilt försvarsspel, som vanligt, gled man ifrån i målprotokollet. 11–18 i paus.

Andra halvlek startar som den första slutade, HIF:s försvar är stabilt och framåt är Borgenhäll het och är bäste målskytt i HIF med 8 baljor. När dessutom resten av laget är på spelhumör och Uros står för 15 räddningar. Då finns chansen att vinna med 15 mål. Uros blev dessutom utsedd till matchens bästa spelare i HIF.

Matchen slutar med storseger; 19-34.

Härlig seger och HIF hakar på i toppen på tabellen och är nu uppe på tredje plats i tabellen. Skön hemresa med två poäng i bagaget efter en helgjuten laginsats.