Stabil seger mot RP Linköping

I fredagens match mot RP Linköping fick vi se ett heltaggad HIF Karlskrona på banan. Fyra raka mål i starten talade om vad laget ville. Efter fyra minuter var ställningen 4-0 till hemmalaget.

Då kan vi prata om en flygande start. Skador på Victor Ahlstrand och Robin Håkansson och en avstängd Calle Ekberg fanns på läktaren. Nicklas Grundsten fanns med igen och han gjorde ingen besviken. Laget visade verkligen att här skall vi ge publiken valuta för entrén. Härlig stämning i arenan och innan match var det fullsatt i restaurangen och i logerna var det också gott om supportrar.

17-11 i paus kändes lugnt och i andra halvlek höll vi tempot uppe och kunde slutligen gå ifrån till en stabil seger med 35-21.

Priset till matchens lirare gick till Armi Pärt som gjorde en av sina bästa matcher i HIF-tröjan.

Armi Pärt gjorde sin bästa match i HIF med sina 6 mål och sitt stabila försvarsspel. Han utsågs till matchens lirare.

Nästa match för HIF är på lördag, borta mot Kungälv. Ytterligare en fyrapoängsmatch då det skiljer två poäng mellan lagen. Vi har revansch att utkräva för den snöpliga förlusten mot dem på hemmaplan. Matchstart 15:00 och du ser matchen hos SolidSport eller hos lokaltidningarna.