Söndagens premiär är nära…

På söndag börjar ÄNTLIGEN seriespelet igen, efter en oerhört lång försäsong med många frågetecken kring både det ena och det andra.

Här streamar du söndagens match: https://www.hfkarlskrona.se/streama-match/

Vår nye tränare Mathias Ekstrand har varit stensäker från början; Försäsongen handlar om att hitta roller, bygga spel och ge speltid till alla i truppen. I sista träningsmatchen visade laget att vi blir en svår nöt att knäcka i Herrallsvenskan; 26-24 mot IFK Ystad (slutspelslag i Handbollsligan).

Nyförvärven är inne i laget och precis ALLA är taggade för säsongspremiär. På söndag klockan 17:00 väntar hemmamatch mot Torslanda. Under rådande pandemi har vi stora begränsningar i arenan – endast 50 personer på läktaren och 50 personer i restaurangen. Alla platserna vigdes åt de med säsongskort och det var föreningens enda möjlighet att ge våra trogna supportrar något extra.

Vi storsatsar dock på streaming av våra hemmamatcher för att ge en bra upplevelse för alla er som tittar hemifrån. Vår produktion med tre kameror, kommentator och bisittare samt intervjuer med tränare och spelare ger valuta för de 99 kronor det kostar att se matchen. Vi är unika med detta upplägget i Herrallsvenskan och vår satsning är ett sätt att ge våra trogna fans en bra upplevelse men också för att attrahera nya handbollsfans genom en bra produkt. Handboll ses alltid bäst live, men i dessa tider får vi försöka göra det bästa av situationen. Vi gör vårt allra yttersta och vi hoppas att ni vill vara med på resan, alldeles oavsett om ni normalt har säsongskort, är på plats emellanåt eller är helt nya som handbollsfans.

Vi hade önskat att kunna ge våra trogna fans med säsongskort en gratiskod för att se matchen, men i nuläget finns inte den tekniska lösningen för det. Vi hoppas att ni ändå vill se matchen och betala 99 kronor för det. Vår förening behöver alla intäkter just nu, stora som små, för att fortsätta jakten på en plats i Handbollsligan.

Alla hemmamatcher kommer att visas på https://www.hfkarlskrona.se/streama-match/ och sändningen startar tio minuter innan match med uppsnack. På söndag startar vi alltså klockan 16:50.

Hoppas vi ses på söndag – i arenan eller genom rutan!

Läs vidare