Sommarläger för PANG-gänget blev succé!

Ett 30-tal spelare, ledare, föräldrar och övriga frivilliga från HF Karlskrona Parahandbollsgäng PANG träffades i helgen på Säljö för läger och uppstart inför höstens träningar. Det blev två dagar fulla med lekar, spel, bad, kanotpaddling, grillning och kamratskap.

Det var ett taggat gäng som samlades vid båtöverfarten till Säljö på lördagsmorgonen. Efter en kort tur över sundet väntade ett späckat schema där bad, kanotpaddling och grillning varvades med backklättring, linbana, bordtennis och andra lekar och utmaningar.

Karlskronas parahandbollsspelare ser nu fram emot att få komma igång med träningar och matcher efter sommarens uppehåll.
– Först var jag lite nervös, men det kändes så naturligt att träffa alla igen. Alla har sin roll i laget och vi finns där för varandra, säger Oskar Norling.

Att träffa lagkamraterna och kompisarna var just det som många hade sett fram emot.
– Det är så roligt att träffa allihopa. Jag har saknat dem i sommar och längtar efter att få börja träna igen, berättar Maja Wrahme.

Söndagens kubbstafett mellan spelarna på ena sidan, och tränare och föräldrar på andra lockade fram tävlingsinstinkterna och blev en prestigematch som de vuxna tog hem.

Noa Dahl vet vad han tyckte var roligast i helgen:
– Att paddla kanot! Vi bara måste ha läger på Säljö igen, nästa år, säger han bestämt.

Årets läger och uppstart kunde bli verklighet tack vare ett stipendium från Skandias stiftelse Idéer för livet. Samt en ovärderlig insats av ledare, volontärer och föräldrar. Stort tack!

#EnKlubb
#AlltidFramåt
#HFKarlskrona

Läs vidare

Årsmöte i HF Karlskrona

Under onsdagskvällen genomförde HF Karlskrona årsmöte för säsongen 2023/2024. Föreningen kunde återigen uppvisa ett positivt