Snabba ryck för damerna – ny match redan i morgon

Damlaget tog sin femte seger i lördags när man besegrande Växjö med trygga 27-16. Nu laddar laget om för match redan i morgon då man möter Eslövstjejerna, som är allsvenska Eslövs utvecklingslag.

Femte raka i lördags. Tankar efter matchen?
– Vi är så klart jätteglada att vi vann och kunde få in två nya poäng på kontot. Spelmässigt så är jag nöjd med försvarsspelet men vi missade för mycket framåt, Deras målvakt var jätteduktig men visst kunde det ha blivit lite större siffror, säger tränaren Karl-Johan Arlehall Lång.  

Föreningens första samarrangemang mellan dam- och herrlag vilket innebar extra mycket folk på läktaren. Vad betyder det för er?
– Jättebra initiativ och det var superkul att få spela innan herrarna. Det var bra energi på läktaren och vi fick stort stöd av vår klack Lejonen, vilket så klart ger extra energi både till mig och tjejerna. Tack för allt stöd!

Ny match redan i morgon hur laddar man om så snabbt?
– Vi försöker ju hela tiden bli lite bättre vecka för vecka, den här gången blir det lite speciellt på grund av den korta tiden mellan matcherna. Men vi ska försöka titta lite kort på detaljer från helgens match men sedan är det full fokus på Eslövsmatchen. Vi jobbar vidare på det vi tror på och kan helt enkelt. Lite lätt träning måndag kväll och sedan ska vi förhoppningsvis vara redo att kriga för ytterligare en seger, säger damtränaren.   

Läget i laget? Alla spelklara?
– Vi är taggade för ny match, matcherna är ju trots allt det roligaste vi gör. Jag tror att alla tjejer och ledare också känner lite revanschlust då vi inte är helt nöjda med prestationen senaste. Alla spelare är tillgängliga för spel. 

Läs vidare

Årsmöte i HF Karlskrona

Under onsdagskvällen genomförde HF Karlskrona årsmöte för säsongen 2023/2024. Föreningen kunde återigen uppvisa ett positivt