Sigge skriver kontrakt med HFK!

18-åriga, högernian, Sigge Ryberg, lyfts upp i herrtruppen och har skrivit ett tvåårskontrakt med HF Karlskrona. 

Sigge Ryberg lyfts upp i herrlaget för att utvecklas ytterligare och kommer samtidigt spela med vårt U-lag. Sigge, som är vår egen produkt, är en spelare vår huvudtränare Mathias Ekstrand ser fram emot att få jobba vidare med framöver. 

– Det känns mycket bra att Sigge väljer att fortsätta sin handbollsutveckling hos oss. Hans storlek och vänsterhand är såklart väldigt åtråvärda egenskaper och på sikt tror jag att Sigge har alla möjligheter att bli en riktigt bra spelare. Han har visat stora framsteg under försäsongen och det ska bli väldigt kul att arbeta vidare med honom, säger Mathias Ekstrand.

Sigge Ryberg säger så här om att få tillhöra herrtruppen: 

– Jag ser fram emot att få tillhöra en proffsig träningsmiljö vilket jag tror kommer att gynna mig väldigt mycket både när det gäller min utveckling på handbollsplanen men också för min personliga utveckling. Jag tror och hoppas att jag kommer kunna bli bättre på allt, både som lagspelare och individuell spelare med tanke på all erfarenhet som finns i laget. Jag har mycket att lära av det högre tempot och den tuffare fysiken och jag ser verkligen fram emot att få vara en del av detta framåt, säger Sigge. 

Läs vidare