Sammanslagningen är nära – enigt möte röstade för på årsmötet

Under torsdagskvällen hölls ordinarie årsmöte i HIF Karlskrona (Hästö IF). Det var ett välbesökt möte som avhölls i Brinova Arenas B-hall. Ordförande Örjan Nilsson höll i klubban och ledde medlemmarna genom mötet.

På agendan stod sammanslagning mellan HIF Karlskrona och Karlskrona Handboll med omröstning om nya stadgar och nytt namn. Ett enigt möte röstade för styrelsens förslag på stadgar och namnförslaget HF Karlskrona.

Styrelsen har följt beslutet från Svenska Handbollförbundets Tävlingskommitté som möjliggör att våra tre seniorlag behåller sina serietillhörigheter samtidigt som vi samlar ungdomsverksamhet och våra representationslag på dam- och herrsidan i samma förening.

Dagordningens punkter om verksamhetsberättelse, årsredovisning och val till styrelse samt förtroendeuppdrag sköts fram till det extra årsmötet som äger rum den 21 juni.

På mötet den 21 juni ska även stadgar och namnförslag återigen upp för omröstning. Styrelsen hoppas på god uppslutning även till det avgörande mötet.

Nyhet på Karlskrona Handbolls hemsida: https://www.karlskronahandboll.se/karlskronahandboll/nyheter/1797920/sammanslagningen-ar-nara-enigt-mote-rostade-for

Ordförande Örjan Nilsson var tillbaka och höll i klubben på mycket förtjänstfullt sätt.

Foton: Torbjörn Sunesson

Läs vidare