Sammanfattning av seniorlagens matcher

Damerna spelade sin premiär i division 1 i lördags och krossade en annan nykomling i division 1; LIF Lindesberg. Slutresultatet skrevs till 16-31 och hemresan blev enkel. Hemmalaget Lindesberg var med under första kvarten, sedan tog vårt lag över taktpinnen och släppte den aldrig.

Herrarna spelade dels mot Hallby i torsdags, där det blev vinst med 30-25 efter en riktigt fin prestation. Igår spelades nästa match borta mot Aranäs där det efter för många tekniska fel blev en förlust med tre mål; 33-30.

Våra två U-lag var också i gång och spelade sina premiärer förra helgen. Vårt U-lag på herrsidan, i division 2, bortaspelade mot Lödde Vikings och vann med 36-31. Starkt bortaresultat mot ett av de tippade topplagen!

Damerna som är nykomlingar i division 3 spelade på hemmaplan mot IK Sund där det blev förlust med 24-26.

Vi har även ett lag i division 4 för herrar som också spelade premiär förra helgen. Det blev vinst borta mot Staffanstorp med 35-28.

Fem seniorlag i HFK alltså – det är rätt stort va?

Nya chanser de kommande dagarna för alla fem lag!

Fredag:

19:00 HFK Herr – Hammarby i Brinova Arena. Biljetter: https://www.nortic.se/ticket/event/49672

19:30 Tollarp B – HFK Herr U2 i div 4

Lördag:

14:00 HFK Dam – RP Linköping – Vi räknar med MYCKET folk och det är först till kvarn som gäller till de knappt 400 sittplatserna på A1, förutom för dig med All Inclusive-kort, du är garanterad en plats.

13:00 HFK Herr U – Ystads IF U – Spelas i B-hallen!

13:30 Kävlinge – HFK Dam U i div 3

Mycket handboll blir det… För dig som har ett säsongskort All Inclusive har du tillgång till all handboll HFK spelar. Och för dig som nu har kommit på ”att ett sånt kort skulle man ju haft…” så kan vi glädja dig med att ”Vi fixar det!” om du skickar ett mail till kansli@hfkarlskrona.se om att du är intresserad av ett kort.

Hej och hå – HFK!

Foto: Håkan Erwing

#EnKlubb

Läs vidare