Rösta på HIF:s ”Bästa åtta”

Hästö IF startades 1938 och var från början en förening med flera olika idrotter samlade i samma förening. Det är dock tack vare handbollen som klubben gjort sitt namn känt långt utanför Karlskronas gränser.

Med killar födda 1981 startade en ny era i föreningens historia och det var tillsammans med killar födda några år senare som Hästö började sin klättring uppåt i seriesystemet.

Nu ska Hästö IF:s (sedermera HIF Karlskrona) ”Bästa åtta” koras genom att publik och handbollsintresserade får rösta under hösten.

Med spelare som representerade föreningen från slutet av 90-talet, fram till dags datum, har en jury arbetat fram tre spelare på respektive position som du idag har chansen att rösta på.

Du väljer en spelare per position och fyller i formuläret – efter att du fyllt i formuläret Swishar du 20 kronor till 123 486 0623 för att bekräfta din röst.

Vi säkerställer på det sättet att du endast röstar en gång och pengarna tillfaller arrangemangsgruppen som fortsätter att utveckla våra arrangemang.

Fina priser lottas bland de som röstar!

– Autograftavla med de nominerades autografer
– Matchbiljett inklusive plocktallrik hos Trydes för två personer
– Halsduk i nya klubbfärger
– Halsduk i nya klubbfärger

Rösta genom att fylla i nedanstående formulär och Swisha 20 kronor till 123 486 0623

https://forms.gle/JKX1HzwPbCLMD6fu5

Foton: Torbjörn Sunesson och Patric Söderström

Läs vidare

Årsmöte i HF Karlskrona

Under onsdagskvällen genomförde HF Karlskrona årsmöte för säsongen 2023/2024. Föreningen kunde återigen uppvisa ett positivt