Panghelg och pangkväll för HFK Pang

Nya lagtröjor, nytt lagfoto och träff med landslaget. Onsdagskvällen blev en fullträff för vårt parahandbollsgäng. Och för tjejerna i landslaget så klart!

HF Karlskrona PANG, där har ni vårt parahandbollsgäng. Varför PANG? Jo, när man skjuter så säger man ju pang, eller hur?
1-2-3-PANG! Då var namnet självklart för våra spelare och så fick det bli.

I lördags åkte PANG till Kristianstad för att möta IFK Kristianstad, HK Malmö och Ystads IF. Ett superuppskattat evenemang om man får tro spelare, ledare och föräldrar som var på plats. Kärleken till handbollen blev inte mindre under onsdagskvällen när gänget äntligen fick ta emot sina lagtröjor med nummer och sponsorer på, ta lagfoto OCH träffa landslaget.

Först på med lagtröjorna och sedan in i A-hallen för att känna på hur det är att springa och kasta boll med splitter nya tröjor på. Efter det, kort träning i B-hallen där det också skulle tas lagfoto. Först med det egna laget och sedan med landslaget som är i Karlskrona för att spela landskamp mot Tjeckien på söndag. Och de som höll sig framme fick även testa på att skjuta på landslagets målvakt Evelina Ericsson. Svettigt och roligt värre för vårt panggäng.

Den snygga gruppbilden har Anton och Carl på https://www.acmedia.se/ tagit!

En som var lycklig efter träningen var Maja Wrahme.
– Först fick vi våra nya tröjor vilket så klart var jättekul men sedan när vi fick träffa landslaget, då blev jag riktigt starstrucked. När förbundskaptenen kom in först av alla började hjärtat klappa hårdare och sedan kom spelarna en efter en, berättar Maja ivrigt.

Hennes stora idol är Bella Gulldén, som inte längre spelar i landslaget, men hon ser också extra mycket upp till Nina Dano, Jamina Roberts och Mathilda Lundström.
– Jag ska kolla på matchen på söndag, det ser jag jättemycket fram emot, säger Maja.

Maja Wrahme älskar handboll!

Hon avslutar med att berätta vad som är det bästa med att spela handboll. 
– Jag tycker det är jättekul att få lära mig tekniken i handboll men även at få träffa nya kompisar, säger Maja Wrahme.

Vill du liksom PANG kolla när landslaget möter Tjeckien i Brinova Arena på söndag kl. 16?
Du skaffar din biljett här: https://handboll.ebiljett.nu/Tickets/Choose/82?S=0

HF Karlskrona PANG skulle aldrig vara möjligt utan McDonalds, Affärsverken, NKT, Eksjöhus Bostad, Skanska och Hansa Bygg – stort tack till er!

Under onsdagen kunde vi också hälsa Alexander välkommen till PANG-gänget, för hans första träning. Här tillsammans med en av alla fantastiska ledare, Hedda.

Läs vidare

Årsmöte i HF Karlskrona

Under onsdagskvällen genomförde HF Karlskrona årsmöte för säsongen 2023/2024. Föreningen kunde återigen uppvisa ett positivt