På måndag släpps biljetter inför premiären

Äntligen är det dags för seriepremiär och ÄNTLIGEN ska vi få möta er i publiken. Vi kommer att ha plats för 900 personer i Brinova Arena när vi på lördag den 18/9 klockan 16:00 möter Anderstorp i premiären av Herrallsvenskan.

Arenan är indelad i tre sektioner med separata ingångar, separata toaletter, separata kiosker och separata barer. För att ha möjlighet att äta mat hos Trydes behöver du boka en av de 50 platser som blir tillgängliga på Sektion 1. Eller ha säsongskort och vara en av de första 50 som bokar av de reserverade platserna för er med säsongskort.

Sektion 1 är alltså långsidan med restaurangen. Sektion 2 och 3 innehåller både kort- och långsida. På måndag eftermiddag när vi släpper biljetter gäller det att hugga fort!

Till premiären säljer vi onumrerade biljetter och ni blir anvisade platser av våra publikvärdar. Detta gäller oavsett om du har säsongskort eller inte. Du med säsongskort SKA gå in på Sektion 1 – oavsett var dina säsongskort är placerade. Om du vill ha en av de bästa platserna rekommenderar vi dig att komma tidigt.
Du med säsongskort behöver INTE anmäla att du kommer – vi räknar med att du kommer!

Håll ögon och öron öppna – på måndag släpper vi biljetterna!

Till andra hemmamatchen kommer ny information inom kort.

Avslutningsvis: Ni i publiken betyder ALLT!

Foto: Torbjörn Sunesson

Läs vidare