Ordförande och sportchef om Sportduellen

Sportduellen Karlskrona är en lokal variant av Mästarnas mästare och har som syfte att bjuda publiken på tävlingsnerv och att testa de olika idrottarna mot varandra, i grenar som känns igen från SVT-succén. Programmet spelades in den 1 maj och går att se via SportOn.se från den 15 maj klockan 19:00.
Här köper du din biljett: https://www.sporton.se/blekinge/sport-duellen/har-koper-du-biljett-till-sportduellen-karlskrona/

– Sportduellen är ett fantastiskt initiativ som både ger oss möjlighet att faktiskt se en idrottstävling och samtidigt stötta föreningen. Alla föreningar är i dagsläget i behov av intäkter och HIF är inget undantag. Jag hoppas verkligen att alla tar chansen att se våra killar kämpa för klubben och köper biljett, säger HIF:s ordförande Örjan Nilsson.

Det är en samverkanssatsning mellan HIF Karlskrona, FK Karlskrona, Karlskrona HK, Sjöstaden DF och FBC Karlskrona. Sex lag från fem föreningar gör upp om bucklan, som förhoppningsvis är ett vandringspris.

– Att vi skapade detta på så kort tid har ju så klart att göra med den situation hela idrotten nu befinner sig i, men vi ser att vi har skapat något som vi hoppas blir återkommande. Det har varit en rolig, intensiv och oerhört givande resa som nu ska visas upp för publiken. Våra aktiva gav järnet och jag hoppas så klart att det blir många som köper biljett, det hjälper oss föreningar att fortsatt bedriva verksamhet, säger HIF:s sportchef Tobias Karlsson.

Intäkterna från biljettförsäljningen delas solidariskt mellan deltagande föreningar och blir också ett fundament för framtida samarbete över förenings- och idrottsgränserna.

Från HIF ställer Kalle Malmström, Viktor Ahlstrand och Erik Borgenhäll. Lagledare är Tobias Karlsson.

Här köper du din biljett: https://www.sporton.se/blekinge/sport-duellen/har-koper-du-biljett-till-sportduellen-karlskrona/

Läs vidare

Årsmöte i HF Karlskrona

Under onsdagskvällen genomförde HF Karlskrona årsmöte för säsongen 2023/2024. Föreningen kunde återigen uppvisa ett positivt