Ola Lindgren klar för nästa säsong

Idag drar herrlaget i gång sin träning inför stundande säsong i Handbollsligan. På plats är Ola Lindgren som är klar för ytterligare en säsong i HFK.

Olas uppdrag som tränarcoach innebär att vara ett stöd till tränarstaben i förberedelser inför träning och match.
– Vi är hittills väldigt nöjda med Olas insats och hans erfarenhet av Handbollsligan blir nyttig för oss kommande säsong. Samarbetet med Mathias (Ekstrand) funkar bra och utvecklar såväl Mathias som spelarna, säger Tobias Karlsson, sportchef i HF Karlskrona.

Rollen som tränarcoach instiftades under hösten 2021 och har fallit väl ut.
– Det var en helt ny roll för mig och det har varit väldigt inspirerande och utvecklande för mig. Jag tycker att både Mathias som tränare och spelartruppen har utvecklats fint under de snart två åren jag varit här. Nu ser vi fram emot spel i Handbollsligan, vilket så klart blir tufft, men vi ska vara så bra förberedda vi kan. Det är en spännande långsiktig satsning som klubben gör, säger Ola Lindgren.

Ännu inte skaffat ditt säsongskort?
Herrarna börjar sin tävlingssäsong fredagen den 18/8 och då med cupderby mot IFK Karlskrona. Sen är det seriepremiär fredagen den 15/9 mot Amo.

Se till att ha en fin plats – skaffa säsongskort:
https://nortic.se/ticket/event/47258

Med All Inclusive får du se ALL handboll som HFK spelar under säsongen 23/24, oavsett om det är dam, herr, U-lag, cup, serie, kval, slutspel osv…

Läs vidare