Ny mittnia klar för klubben

Idag kan HIF Karlskrona meddela att man har gjort klart med 26-årige Jesper Sivertsson från HK Varberg. Han spelade föregående säsong i Handbollsligan där han gjorde 76 mål på 23 matcher och var trea i Varbergs interna skytteliga. 

Nu byter Sivertsson västkust till sydostkust och han är nöjd med övergången.
– Det känns väldigt bra att få representera HIF Karlskrona de två kommande säsongerna. Jag har fått ett mycket positivt intryck av såväl klubb som stad. Med de goda förutsättningarna som finns i klubben hoppas jag att kan fortsätta min utveckling som handbollsspelare och att vi som lag kan nå vårt mål, säger Jesper Sivertsson. 

Jesper Sivertsson är bördig HK Drott och tros passa in väldigt bra i både lag och klubb. Han är en snabb mittnia som är bra man mot man. En typisk playmaker som kompletterar Viktor Ahlstrand på positionen. Två olika spelartyper som kommer ge HIF Karlskrona fler anfallsalternativ. 

HIF Karlskronas sportchef Tobias Karlsson ser fram emot att Jesper Sivertsson ansluter till klubben:
– Vi har stora förhoppningar om att Jespers öga för att spela fram och göra andra spelare bra kan ge oss en variation i vårt spel som vi tror kan bli värdefull, säger Tobias Karlsson.

Läs vidare