NU LADDAR VI FÖR PREMIÄREN!

Handbollssäsongen har smygstartat tack vare HFK:s spel i Svenska cupen. Och det blir bara bättre. Snart dags för seriepremiär som följs av en riktigt spännande handbollshöst i Brinova arena. Vi tog pulsen på Maria Nilsson, ledamot i HFK:s styrelse och även den som leder föreningens evenemangsgrupp som just nu jobbar hårt för att skapa den perfekta handbollsupplevelsen när HFK tar emot Tyresö den 17 september. 
– Vi ska göra allt vi kan för att skapa en riktig handbollsfest som pågår hela dagen och som kröns med en spännande premiärmatch.

Hon lovar prova-på-handboll och andra aktiviteter för barn och unga, hamburgerbuffé och annat gott i restaurangen och fullmatade kiosker. Och mycket mer! 
– Jag vill inte avslöja allt redan nu men jag lovar att det verkligen ska kännas att det är en handbollens dag.

För det är just vad det är. Runt om i hela landet faktiskt när Svenska handbollförbundet, distriktsförbundet och landets föreningar satsar stort för att synliggöra handbollen. Och i HFK har vi turen att den sammanfaller med vår seriepremiär. 

Att besöka HFK:s hemmamatcher ska vara en upplevelse. Varför är det så viktigt?
– Vår målsättning är att varje match ska vara en fest. Handbollen ska vara mer än bara själva handbollen. Vi vill att Brinova ska vara en naturlig mötesplats. Inte minst för våra barn och ungdomar. HFK har verkligen en trogen publik som vi är väldig tacksam över, men vi hoppas också kunna locka ny publik till Brinova i höst. 

Då finns det planer även efter premiärmatchen?
– Självklart. Vi arbetar just nu med olika teman för varje hemmamatch, där temat på vår happening i arenan ska passa ihop med maten i restaurangen, säger Maria Nilsson. 

Som ni förstår så kommer det att bli en spännande höst för alla som älskar handboll. Håll koll på vår hemsida och i våra sociala medier för senaste nytt inför premiären och framåt!  

Och Du, glöm inte att ta med en vän när du går på match! Varmt välkommen! 

Läs vidare