NU FYLLER VI B-HALLEN – BILJETTERNA SLÄPPS NU

Den 16 december har vårt damlag chans till revansch mot HK S-hof i damernas division 1 södra. En riktig toppmatch som kan betyda oerhört mycket för våra damers framfart framåt! Matchen spelas i B-hallen och vi har bestämt oss för att försöka fylla den till brädden!

Du köper din biljett via Nortic och i B-hallens cafeteria kommer vi att sälja gulaschsoppa och även erbjuda bar med öl och vin för den som är sugen på det denna lördagseftermiddag!

HÄR KÖPER DU DIN BILJETT: https://www.nortic.se/ticket/event/52538

PRAKTISK INFO
Du som har säsongskort All Inclusive och säsongskort dam ska ha fått ett mejl med en bokningskod som du ska använda för att boka dina biljetter. Hör av dig annars! En biljett per kort gäller! Välj sektion C som är blockad just för Dig! För dig med klackkort gäller ståplats, som också är öppen.

Vi håller platserna för er med säsongskort tilloch med fredag den 8 december!

Alla ni andra som vill fylla B-hallen kommer att kunna boka de andra läktarplatserna!

PRISER:
Vuxen sittplats: 100 kr
Pensionär/ungdom/barn sittplats 70 kr
Vuxen ståplats: 70 kr
Pensionär/ungdom ståplats: 50 kr
Barn, 0-12 år, ståplats: GRATIS, biljett behövs!

Mustig gulaschsoppa med cremé fraiche och bröd för 109 kr, bokas via kansli@hfkarlskrona.se senast den 15 december kl 12. OBS! Endast 40 platser!

#fyllbrinovab

Läs vidare

Årsmöte i HF Karlskrona

Under onsdagskvällen genomförde HF Karlskrona årsmöte för säsongen 2023/2024. Föreningen kunde återigen uppvisa ett positivt