Nu är det vår hemmaplan – vi behöver ut och spela med hög energi!

Vårt herrlag ställs mot IF Hallby ikväll. Ett Hallby som har börjat säsongen bra med två raka segrar och som kommer bli en tuff uppgift för våra herrar. Nu hopppas huvudtränare Mathias Ekstrand på en högre energi och tuffare försvarsspel.

 Tuff bortamatch senast mot Sävehof, kanske den tuffaste bortamatchen för säsongen, hur ser Du på den matchen?
– Självklart är det en tuff match men jag tycker att vi åker dit med för mycket respekt och inte utför dom sakerna vi har kommit överens om. Så att vi förlorar är kanske inte så konstigt men sättet vi gör det på gillar jag inte.

Match ikväll mot ett IF Hallby HK som har startat säsongen med två vinster, hur ska Ni ta er an den uppgiften?
– Hallby har börjat säsongen riktigt bra och det kommer såklart bli ytterligare en tuff men spännande uppgift. Vi behöver tuffa till oss ordentligt i försvarsspelet denna match och skruva på det som vi inte tyckte fungerade mot Sävehof. Nu är det vår hemmaplan, vi behöver gå ut och spela med hög energi.

 Någon särskild spelare eller något i deras spel att se upp med?
– Hallby har bra spelare på samtliga positioner och dom har fått ihop en välspelad niometersuppställning i Söderman – Skipagøtu – Broman. Men framför allt är det ett fysiskt och bra försvarsspel dom spelar så vi behöver få till vårt anfallsspel bättre än mot Sävehof.

Läs vidare