Noah Martinsson klar för HF Karlskrona

Idag kan HF Karlskrona meddela att vänsterspringaren Noah Martinsson är klar för klubben. Mörrumsbördige Martinsson, som fyller 20 år i april, har de senaste säsongerna tillhört IFK Kristianstad. Han har nu skrivit på ett tvåårskontrakt hos HFK och flyttar till Karlskrona under sommaren.

– Noah är en spelare vi följt genom åren. Han har utvecklats fint i IFK Kristianstads miljö men inte riktigt tagit en plats i deras ligalag. Vi tror att han är redo för större uppgifter än division 1, säger Tobias Karlsson, sportchef i HF Karlskrona.

Martinsson har en koppling till HFK, där både hans syster Wilma Martinsson nu spelar och pappa Nicklas spelade i föreningen i början av 2000-talet. Alla tre på vänsterkanten.

– Jag har fått en väldigt bra bild av HF Karlskrona och följt klubbens utveckling de senaste åren. Jag är imponerad av proffsigheten och jag är riktigt taggad på att flytta till Karlskrona och HFK, säger Noah Martinsson.

Noah har spelat 17 u-landskamper för Sverige mellan 2021-2023 och har ännu mer utveckling i sig.

– Jag är redo för att ta nästa steg i min utveckling och då är jag övertygad om att HF Karlskrona är rätt plats för mig. Jag vill hela tiden framåt och uppåt i min utveckling och i HFK finns alla möjligheter, säger Noah Martinsson.

Foto: IFK Kristianstad

Läs vidare