Nästa vecka är en riktigt häftig vecka!

Handbollssäsongen börjar så smått att rulla igång. Flera av våra lag har börjat träna och det har både spelats träningsmatcher och planeras för tävlingsmatcher, på både ungdoms- och seniornivå.

I nästa vecka kommer första tävlingsmatchen för HFK och det är vårt herrlag i ett häftigt cupderby mot IFK fredagen den 18/8 kl. 19:00.
Nu står vi på drygt 700 biljetter och vi hoppas på att ännu fler vill komma och se våra nyförvärv för första gången på hemmaplan. Att IFK får börja med tre shootouts (frilägesstraffar) ger ju lite extra krydda.

Vi hoppas (och räknar med) bra väder i nästa vecka och på fredag 17:00 vankas det beachparty utanför arenan där vi har en DJ som spelar skön musik, utebar med både alkoholfria och alkoholhaltiga drycker, tränar- och spelarintervjuer samt servering av schyssta burgare från Trydes för endast 119 spänn. Du förbokar din mat via HF Karlskronas app (finns där appar finns) och är då garanterad både en plats i festområdet och att du får gott käk. Det blir SKOJ!

Men redan på måndag den 14/8 kl. 16:30 öppnar vi upp arenan för öppna träningar!
Herrlaget börjar träna på ena sidan vid 16:30 och damlaget drar igång vid 17:00 på andra sidan. Kika in nyförvärven, snacka handboll och spana in din favorit i båda lagen. Det blir givetvis även en presentation av nyförvärven och korta intervjuer nere från planerna. På plats säljer vi säsongskort, derbybiljetter och du har chans att skaffa dina HFK-prylar inför stundande säsong. Självklart har vi kiosken öppen också.

Till helgen, den 19-20/8, väntar sedan gemensamt träningsläger för vårt dam- och herrlag. En mycket positiv grej som vi införde till förra säsongen och givetvis fortsätter med. När gänget är färdigtränade för helgen åker de och medverkar på vår fantastiska supporterförening Lejonens familjedag i Wämöparken söndagen den 20/8. En dag för alla som gillar hoppborgar, chokladhjul, godisregn, musik och gott i magen. Klockan 14:00 presenteras både dam- och herrtrupp från Wämöparkens scen. Det blir SKOJ!

En riktigt härlig vecka väntar oss i nästa vecka!

Alltså:
Måndag 14/8 – Öppna träningar med dam- och herrlag från 16:30. Ingång huvudentrén i Brinova Arena.
Fredag 18/8 – Cupderby mot IFK Karlskrona med beachparty utanför arenan. Kirra biljett här: https://www.nortic.se/ticket/show/192780
Söndag 20/8 – Lejonens familjedag i Wämöparken med presentation och mingel med både dam- och herrlag.

Pssst… Nu på lördag (12/8) spelar damlaget sin första träningsmatch och det är (nästan) tuffast möjligt motstånd direkt. Toppallsvenska och topptippade Ystads IF kommer till Brinova Arena. Matchstart 15:00 och det är fri entré.

Läs vidare

Årsmöte i HF Karlskrona

Under onsdagskvällen genomförde HF Karlskrona årsmöte för säsongen 2023/2024. Föreningen kunde återigen uppvisa ett positivt