Missa inte vår nya Folkparkshörna!

På lördag, i samband med herrarnas match mot IFK Ystad, öppnar vi upp vår nya folkparkshörna i arenan. Passa på att snurra chokladhjul, pricka handbollsmålet, gissa matchens slutresultat och snicksnacka och kasta boll med våra duktiga herrjuniorer som avancerade direkt till steg tre under förra helgens USM. 

Och tar du dig till folkparkshörnan har du också möjligheten att rösta på ”Bästa åttan”. Det är faktiskt sista chansen att rösta analogt, missa inte detta! 
– Folkparkshörnan är ett tema som vi kommer att ha vid flera matcher och som vi hoppas ska växa med tiden. Målet är att vi ska erbjuda aktiviteter för alla åldrar, så ta med hela familjen, säger Maria Nilsson som leder föreningens evenemangsgrupp. 

I samband med matchen blir det även intervjuer med hemmatränaren Mathias Ekstrand och IFK Ystads tränare Sebastian Seifert. Vi gästas även av damlaget och dess tränare Karl-Johan Arlehall Lång som ger det senaste inför damernas premiär på söndag. Intervjuerna sker i restaurangen strax efter klockan 15.

VI SES PÅ LÖRDAG! MATCHSTART 16:00 – ARENAN ÖPPNAR 14:30!

Biljetter till lördagens match hittar du här: https://www.nortic.se/dagny/event/41168

I restaurangen serveras det god pizzabuffé för 169 kronor – förbokas via kansli@hfkarlskrona.se

Läs vidare