Mattias Johansson förlänger kontraktet

Seger i gårdagens kvalmatch med 27-25 och idag kan HF Karlskrona glädjande meddela att mittnian Mattias Johansson har förlängt kontraktet med ett år. 22-åringen kom till Karlskrona inför förra säsongen och inledde väldigt starkt, därefter korsbandsskadades tyvärr Mattias och det fick bli rehab under ett helt år. Nu ser Mattias Johansson fram emot att få spela en hel säsong i klubben.

– Jag trivs väldigt bra i klubben och i denna fina sommarstad. Jag studerar på Blekinge Tekniska Högskola och det fungerar väldigt bra att kombinera handbollen med plugget. Sen är jag revanschsugen och vill spela en hel säsong här, så det känns mycket bra med förlängning av kontraktet, säger Mattias Johansson.

Johansson kom tillbaka i spel för en dryg månad sen och spelade inledningsvis ett par matcher med klubbens U-lag i division 2. Efter det kom den efterlängtade comebacken i allsvenskan och nu är laget inne i kvalbubblan.

– Framtiden för klubben och laget är ljus, men just nu har jag inte hunnit tänka så mycket längre bort än tills vi spelat sista kvalmatchen. Allt fokus just nu är på kvalet och jag hoppas att vi gör en bra prestation i morgon, säger Mattias Johansson.

För HF Karlskronas sportchef är det skönt att både Mattias är tillbaka i spel och klar för nästa säsong.

– Vi är glada för Mattias skull att han är tillbaka på planen och glada för vår skull att vi har en duktig spelare till som är redo för spel. Han är en duktig attackspelare som vi hoppas få nytta av både i kvalmatcherna och under nästa säsong, säger Tobias Karlsson.

Läs vidare