Match mot Vinslöv – detta gäller

På onsdag kl. 19:00 möter vi Vinslövs HK i en riktig fyrapoängare!

Vi kan endast ta emot 500 personer. Efter dialog med några av våra innehavare av säsongskort kan vi nu erbjuda cirka 100 biljetter till onsdagens match och de köper ni här: https://www.nortic.se/dagny/show/122925

Du som är privatperson och har säsongskort kommer givetvis in med ditt säsongskort. Detta gäller även de tränare i ungdomsverksamheten som köpt ett tränarkort.
Till denna match gäller dock INTE medlemskort i Karlskrona Handboll eller om du är spelare i damlag, U-lag eller i IFK Karlskrona. Alla utan säsongskort eller tränarkort behöver köpa sin biljett.

Observera att det inte spelar någon roll vilken biljett du har eller köper – väl på plats i arenan får du en ny biljett som gäller just för denna match. Allt för att säkerställa avstånd mellan sällskap och att vi är max 500 personer.

Beroende på hur de som har säsongskort gör kan det bli att vi släpper upp lite fler biljetter, men räkna inte med det. Vill du se denna tuffa match råder vi dig att köpa din biljett NU!

Självklart behöver du visa vaccinationsbevis och legitimation innan du kommer in i arenan.

Ladda upp med fin buffé i restaurangen för endast 129 kronor. Trydes utvalda favoriter med både kött, fisk och vegetariskt. Potatisgratäng eller pastasallad som grund. Kölappssystem för att säkerställa avstånd!

Restaurangen öppnar kl. 17:00 och har fullständiga rättigheter.

Boka din plats i restaurangen genom att skicka ett mail till kansli@hifkarlskrona.se

Hoppas att vi ses på onsdag!

Foto: Magnus Lejhall

Läs vidare