Match mot Skånela på lördag – detta gäller

På lördag är det äntligen dags för hemmamatch igen. Vi tar emot topplaget Skånela och vill återigen bjuda upp till god match och gå för två poäng. Innan juluppehållet vann laget tre raka matcher och vi hoppas kunna förlänga den sviten.

Sedan juluppehållet har nya restriktioner kommit till oss som klubb och er som besökare. Egentligen inga konstigheter men vi behöver hantera dem för att göra vårt evenemang smittsäkert och underlätta för både besökare och oss som klubb att göra rätt.

Som vanligt uppvisas giltigt vaccinbevis och legitimation i tältet utanför arenan. En hantering som funkar väldigt bra! Väl inne i arenan visar man antingen upp sitt säsongskort eller sin förköpta biljett och får då en ny sittplatsbiljett som gäller för just lördagens match. Det innebär att alla besökare blir tilldelade en sittplats väl inne i arenan. Detta oavsett vad som står på en köpt biljett eller på ett säsongskort.

Varför undrar säkert några?

  • För att kunna erbjuda så många som möjligt att se matchen så måste vi följa gällande restriktioner från Folkhälsomyndigheten.
  • Vi behöver stänga av varannan rad och lämna avstånd mellan sällskap.
  • För att vi ska kunna säkerställa avstånd mellan sällskap (1-8 personer).
  • För att möjliggöra att du ska kunna sitta tillsammans med dem du kommer med (kom samtidigt som dem du vill sitta med).

Med de nya restriktionerna kommer vi att kunna ta emot 850 besökare i arenan. Därför rekommenderar vi dig att förköpa din biljett HÄR!
Det spelar alltså ingen roll vilken sittplatsbiljett du köper via Nortic – du får en ny plats på lördag.

Eventuellt kvarvarande biljetter kommer att säljas i entrén som öppnar vid 14:30 på lördag.

Matchstart 16:00 – kom gärna i god tid för att försäkra dig att ha kommit till din plats innan introt drar igång vid 15:57.

Vi ses symtomfria i arenan på lördag!

Tänk på att hålla avstånd och följ våra volontärers uppmaningar så får vi både en smittsäker och trevlig upplevelse!

Foto: Magnus Lejhall

Läs vidare