Markus Viitkar klar för två nya år

Idag kan HF Karlskrona presentera nyheten om att den estniske landslagsmannen Markus Viitkar är klar för ytterligare två år. Viitkar kom till klubben 2022 och var starkt bidragande till lagets avancemang till Handbollsligan.

– Markus gjorde en fin första säsong och har fortsatt sin utveckling uppåt. Han har nu visat att han håller en hög nivå även i Handbollsligan och vi tror att det finns ännu mer i Markus. Vi vet att det har funnits stort intresse för Markus, både från topplag i ligan och från utlandet, därför känns det extra bra att Markus väljer att stanna kvar i HFK, säger Tobias Karlsson, sportchef i HF Karlskrona.

Ytterligare två år i Karlskrona för linjespelaren och försvarsjätten Viitkar och det är en nöjd kille.

– Jag trivs oerhört bra i HFK och jag känner att jag tar kliv hela tiden. Vi är inne på en spännande resa som jag fortsatt vill vara med på. Det är ett härligt lag och en mycket proffsig klubb att vara i, säger Markus Viitkar.

Viitkar är Lejonens supporterspelare och känner supporterföreningens kärlek både på och utanför planen.

– Lejonen gav mig ett väldigt varmt välkomnande och för det är jag alltid tacksam. Det visar också vad handbollsfamiljen i Karlskrona betyder för oss spelare och vi får ett bra stöd i både med- och i motgång, säger Markus Viitkar.

Läs vidare

Årsmöte i HF Karlskrona

Under onsdagskvällen genomförde HF Karlskrona årsmöte för säsongen 2023/2024. Föreningen kunde återigen uppvisa ett positivt