Målvaktsträning på höstlovet – anmäl dig!

Handbollsförbundet Syd gör en satsning på målvakter och självklart är HF Karlskrona en del av den satsningen. Med i projektet från föreningens sida är damlagets målvaktstränare Jonas Pedersen och målvakten Jennifer Nygren. Duon har, tillsammans med HFK:s utvecklingsansvarige Pernilla Andersson, lagt upp en plan för kommande säsong där våra spelare i åldrarna 12 till 16 år kommer att få besök av Jonas och Jennifer för att lyfta målvaktsträningen i respektive lag. 
– Det är kul och välbehövligt att förbundet gör den här satsningen på målvakter då det är en del i handbollsträningen som ofta glöms bort. Jag ser fram emot att få komma ut i lagen och ge målvakterna mer fokus. Förhoppningen är att ledarna ska få bättre självförtroende i att coacha sina målvakter framåt, säger Jennifer Nygren. Samtidigt som vi ger målvakterna mer fokus ska vi också dela med oss av övningar som ledarna kan använda sig av när vi inte är där. 

MISSA INTE DETTA: Som en del i den nya satsningen kommer Handbollsförbundet Syd erbjuda målvaktsträning under höstlovet och den 29 oktober hålls träningen i Karlskrona under ledning av damlagets Jennifer Nygren och herrlagets assisterande tränare Peter Iverfeldt. Sista anmälningsdag är den 15 oktober och du hittar anmälningslänk och all info här!

Läs vidare