Linus Andersson förlänger med två år

Idag kan vi glädjande meddela att vår högerspringare Linus Andersson är klar för två nya år, vilket innebär att Linus stannar till 2025.

– Vi är väldigt glada att Linus stannar två år till. När Linus nu är skadefri ser vi vilken kapacitet han har, vilket både är roligt för Linus och för laget. Vi är övertygade om att Linus kan utvecklas ytterligare och vi ser fram emot att få jobba med honom till 2025, säger Tobias Karlsson, sportchef i HF Karlskrona.

Linus kom till klubben från Ystads IF 2019 och är inne på sin fjärde säsong. Med två nya år kommer Linus att, som minst, varit HF Karlskrona trogen i sex säsonger. Och det är kille som trivs väldigt bra i laget och i staden.

– Det känns jättebra att förlänga med två år. HF Karlskrona är en välmående förening som ger bra möjligheter till utveckling på alla plan. Sen är Karlskrona en väldigt trevlig stad som det är lätt att trivas i, vilket så klart också spelar in i helheten. Att det också är ett stort handbollsintresse med fantastiska supportrar bidrar också, säger Linus Andersson.

Tillsammans med Karl Jönsson bildar Linus ett giftigt par på högerkanten.

– Det är en positiv konkurrenssituation med Kalle där den som har dagen kan spela lite mer. Vi bidrar med lite olika kvalitéer, vilket så klart är bra för laget som helhet, säger Linus Andersson.

Kontraktssituationen i HF Karlskrona:
2026:

Uroš Tomic
2025:
Linus Andersson
Albin Stenberg
Karl Jönsson
Axel Söderqvist
Hugo Sivertsson
2024:
Trym Skoglund
Markus Viitkar
Jesper Järlfors
Filip Psajd
Herman Iverfeldt
Jonathan Johansson

Läs vidare

Årsmöte i HF Karlskrona

Under onsdagskvällen genomförde HF Karlskrona årsmöte för säsongen 2023/2024. Föreningen kunde återigen uppvisa ett positivt