Linus Andersson förlänger kontraktet

HIF Karlskronas lagbygge fortsätter och klubben kan idag meddela att Linus Andersson har förlängt sitt kontrakt med två år.

Den vänsterhänte kantspelaren, som för två år sen kom till klubben från handbollsligalaget Ystads IF, trivs i Karlskrona och har etablerat sig som en viktig spelare i laget.

– Det känns väldigt kul och spännande att förlänga mitt kontrakt med HIF. Jag trivs väldigt bra i laget och med klubben. Det var inget svårt beslut för mig att ta. Att vara med på en sådan här resa med en klubb som har höga ambitioner är väldigt inspirerande och en resa som jag vill vara med på, säger Linus Andersson.

Ytterligare en pusselbit är på plats och HIF Karlskronas sportchef Tobias Karlsson är glad att Linus stannar i ytterligare två år.

– Linus har visat att han håller en hög nivå och vi är glada att han stannar. Vi ser ytterligare utvecklingspotential i Linus och det ska bli kul att följa hans utveckling, säger Tobias Karlsson.

Linus Andersson tror på en fin framtid för klubben och de möjligheter som spelarna har. Inte minst i det stora stödet bland invånare i allmänhet och supportrar i synnerhet.


– Jag tror och hoppas att klubben har en ljus framtid. Jag är väldigt imponerad över hur klubben fungerar och hur många eldsjälar det finns i och runt klubben. Det är få förunnat att som spelare få känna det stödet som vi får från våra fantastiska supportrar, både i med och i motgång. Jag hoppas verkligen att vi får spela inför vår fantastiska publik snart, säger Linus Andersson.

Foto: Torbjörn Sunesson

Läs vidare