Klar vinst borta mot Vinslöv

HIF vinner på söndagseftermiddagen mot allsvenska nykomlingen Vinslöv med klara 25–17 efter 13–6 i halvtid. HIF är inne i ett härligt flyt och tar därmed sin tredje raka seger. Vinslöv gavs ingen chans utan HIF trampade gasen i botten från start och gick ifrån till 6–0 i inledningen av matchen. Detta mycket på grund av Uros Tomic i målet som var helt outstanding i matchinledningen och bokfördes för, inte mindre än, femton räddningar totalt i matchen. Efter den starten släppte aldrig HIF in Vinslöv i matchen utan kontrollerade tillställningen från början till slut. 13–6 i paus.

Andra halvlek började med Tomic-räddning och mål för HIF. Sedan rann det på i målprotokollet och HIF ledde som mest med elva bollar vid ställningen 23–12. Anton Persson firade stora triumfer på sin vänsterkant och blev bästa målgörare i HIF med sju fullträffar. Mycket bra.

Stabilt och bra från HIF:s sida således och nu väntar LIF Lindesberg i Brinova Arena på lördag den 7/11 klockan 16:00.
Du streamar matchen här: Streama match