Kapten Tomic stannar till 2026

Idag, i samband med matchen, kunde vi glädjande presentera att herrlagets lagkapten Uros Tomic förlänger kontraktet och stannar i klubben till 2026.

Det är ännu en nyckelspelare som skriver ett långt kontrakt och visar ånyo att strategin med långsiktighet är vägen som klubben valt.

– Uros är en professionell och bra målvakt som vi är mycket glada att ha i vår förening. Som människa är han ännu bättre och det är verkligen allt i ett med honom. Att vi får fortsätta jobba vidare tillsammans till 2026 är väldigt roligt, säger Tobias Karlsson, sportsligt ansvarig i HF Karlskrona.

Uros Tomic är nu inne på sin femte säsong och blir klubben trogen ytterligare tre år. Det är en kulturbärare som nu förlänger kontraktet. Och det är en nöjd Uros.

– Jag är mycket glad över mitt nya kontrakt. Jag gillar allt med den här klubben, både människorna i och kring klubben samt förutsättningarna vi har här i Karlskrona. Jag har förhoppningsvis några av mina bästa år framför mig och jag ser verkligen fram emot att spendera dem här, säger Uros Tomic.

Det nya kontraktet med Uros gäller fram till 2026.

Läs vidare