Kapten Ahlstrand förlänger kontraktet

Födelsedagsbarn och poängräddare mot Amo HK igår. Förlängning av kontraktet idag. Vi kan med glädje presentera att vår kapten Viktor Ahlstrand har förlängt kontraktet och spelar i HIF Karlskrona även nästa säsong.

Ett besked som gläder vår sportchef Tobias Karlsson:
– Viktor är en spelare med stora ambitioner och stort driv att utvecklas. Vi är glada att han väljer att fortsätta göra det i vår miljö, säger Tobias Karlsson, sportchef i HIF Karlskrona.

Viktor Ahlstrand kom till HIF Karlskrona inför nuvarande säsong när han lämnade Hammarby och Stockholm. Ahlstrand stortrivs i Karlskrona och ser fram emot att fortsätta i HIF Karlskrona.
– Jag har fått ett fantastiskt välkomnande av både klubben och staden. Jag trivs verkligen jättebra. Mina förhoppningar inför nästa säsong är såklart att vi spelar i Handbollsligan igen. Men oavsett serietillhörighet är jag helt säker på att vi kommer ha ett starkt lag och det känns väldigt bra att vara en del av det, säger Viktor Ahlstrand.

Mäklarfirman HusmanHagberg är spelarsponsor till Ahlstrand och Peter ”Peo” Olsson är också nöjd med att ”hans” spelare är kvar.
– Viktor är ett föredöme och en kille vi är stolta att synas tillsammans med. Ska bli kul att följa honom även nästa säsong, säger Peo Olsson på HusmanHagberg.

Foto: Torbjörn Sunesson

Läs vidare

Årsmöte i HF Karlskrona

Under onsdagskvällen genomförde HF Karlskrona årsmöte för säsongen 2023/2024. Föreningen kunde återigen uppvisa ett positivt