Kalle Jönsson skriver långtidskontrakt

Åhuspågen Kalle Jönsson kom till klubben inför säsongen 2020/2021 och är alltså inne på sin andra säsong. Vi har lärt känna den vänsterhänte kantspelaren som en glädjespridare och positiv kille som alltid har ett leende på läpparna. Hans utveckling på handbollsplanen går framåt och därför är det väldigt glädjande att kunna presentera att han skrivit på ett kontrakt som sträcker sig fram till 2025.

Även Kalle Jönsson är väldigt glad över sitt nya kontrakt:
– Jag har trivts väldigt bra under mina första två år med både laget, klubben och staden. Nu skriver jag på ett längre avtal eftersom jag tycker att vi har stor potential att avancera till Handbollsligan inom en snar framtid, säger Kalle Jönsson.

Förlängningen av Kalle Jönssons kontrakt är ett led i det långsiktiga arbetet med unga och utvecklingsbara spelare som älskar att träna hårt och vill komma långt med sin handboll.
Sportchefen Tobbe Karlsson tycker att Jönsson passar perfekt in i profilen:
– Vi ville ha hit Kalle på grund av den stora potential han besitter. Hittills har han levt upp till de förväntningarna vi hade på honom och därför känns det väldigt bra att ha säkrat honom på lite längre sikt. Vi både tror och hoppas att hans utveckling ska fortsätta uppåt på samma fina sätt. Kalle är även utanför planen väldigt omtyckt i hela klubben, vilket också är en viktig del, säger Tobbe Karlsson.

Att Kalle Jönsson vill mycket med sin handboll blir tydligt när han fortsätter prata om framtida utveckling för honom själv, laget och klubben.
– Vi har en väldigt bra träningskultur och träningsmiljö. Vi har duktiga människor runt laget och i klubben som utvecklar både mig och oss. Dessutom har vi en ung och talangfull trupp som bara kommer att bli bättre och bättre. Det är inspirerande att vara en del av laget och hela klubben, säger Kalle Jönsson.

Foto: Magnus Lejhall
Läs vidare

Årsmöte i HF Karlskrona

Under onsdagskvällen genomförde HF Karlskrona årsmöte för säsongen 2023/2024. Föreningen kunde återigen uppvisa ett positivt