Isak Larsson klar för HF Karlskrona

HF Karlskrona kan idag meddela att en av landets mest lovande mittnior spelar för klubben kommande säsong. Det handlar om 20-årige Isak Larsson som lånas in av IFK Kristianstad.

Isak Larsson är född 2003 och kommer att komplettera Trym Skoglund och Mattias Johansson på mittnio när HFK går in i Handbollsligasäsongen efter sommaren.

– Vi är glada att Isak spelar hos oss nästa säsong. Det är en väldigt lovande mittnia som är en lite annan spelartyp än Trym. Isak är mer av en attackspelare och duktig i man mot man-spelet. Tillsammans med Trym och Mattias har vi en uppställning på mittnio som vi är väldigt nöjda med, säger Tobias Karlsson, sportchef HF Karlskrona.

Isak Larsson befinner sig just nu på landslagssamling med U-21 landslaget för att förbereda sig inför U-21 VM i Grekland som drar igång den 20 juni. Efter det ansluter Isak till HFK, kontraktet är skrivet på ett år från den 1 juli.

– Det ska bli otroligt spännande att få komma till Karlskrona och HFK. Staden är oerhört vacker och jag tror att jag kan utvecklas bra i föreningen och göra bra ifrån mig i Handbollsligan. Jag har fått en väldigt positiv känsla för klubben och ser fram emot bra och tuffa träningar tillsammans med mina nya lagkamrater. Jag hoppas att vi som lag ska kunna ta många poäng i ligan, säger Isak Larsson.

Läs vidare