Isak Larsson klar för HF Karlskrona

Idag kan HF Karlskrona glädjande meddela att Isak Larsson är klar för klubben de kommande två säsongerna. Hans debutsäsong har varit över förväntan och Isak har visat prov på ett stort spel trots sin unga ålder.

– Isak har gjort det väldigt bra sedan han kom till oss. Han hade liten erfarenhet av spel i ligan, men har verkligen växt i kostymen. Det känns bra att vi nu har säkrat Isak för en fortsättning i HFK, säger Tobias Karlsson, sportchef i HF Karlskrona.

Isak som är en Kristianstadprodukt är utlånad under innevarande säsong och har haft två alternativ att välja emellan; att vara kvar i Karlskrona eller återvända till Kristianstad.

– Det har varit ett väldigt svårt beslut, men det är skönt att allt nu är klart. Jag älskar IFK Kristianstad men ser ändå att min chans till utveckling är bäst här i Karlskrona. Jag har fått ett stort förtroende från min tränare Mathias och ser fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans med Mathias och laget, säger Isak Larsson.

Isak flyttar till Karlskrona under sommaren och blir en viktig del i klubbens lagbygge.

– Jag ser fram emot att flytta till Karlskrona och ha nära till arenan. Klubben erbjuder väldigt fina möjligheter till utveckling och det är en trevlig stad, så allt känns bra, avslutar Isak Larsson.

Foto: Håkan Erwing

Läs vidare