Inför Torslanda med Mathias Ekstrand

I morgon, lördag, kommer Torslanda på besök till Brinova Arena. Vi vet att det blir en tuff match då Torslanda fått upp farten. Förhoppningsvis blir det en bra match och att vi kan ta två poäng. Vi hoppas att du kommer och besöker arenan och stödjer laget. Du köper din biljett på https://www.nortic.se/dagny/show/122921 eller i kassan på matchdagen. Matchstart 16:00.

Vi tog ett snack med vår huvudtränare Mathias Ekstrand inför matchen.

Två förluster mot väntade topplag bakom oss och nu spelar vi en fyrapoängsmatch mot Torslanda. Hur tänker du kring inledningen av säsongen?

– Inledningen har varit tuff och inte alls gått som vi önskat. Vi har mycket saker att skruva på och jag tycker vi har gjort en bra träningsvecka som förhoppningsvis ger bra effekt till lördagens match.

Vad har vi att vänta oss med Torslanda på andra planhalvan?

– Torslanda är ett bra lag med väldigt många bra niometersspelare. Ett krigarlag som alltid är tuffa att möta.

Lika många poäng hemma som borta, är det inte dags att på allvar visa motståndare och publik att Brinova Arena är vår borg?

– Absolut, det är verkligen dags att använda oss av den fantastiska stämning vi har på våra hemmamatcher och förvandla det till poäng.

Hur ser det ut I truppen?

– Samtliga spelare i truppen är tillgängliga förutom Jesper Sivertsson.

Restaurangen öppnar kl. 14:00 och för dig som inte förbokat finns möjlighet att komma på drop-in och äta Trydes hamburgarbuffé.

Foto: Torbjörn Sunesson

Läs vidare

Årsmöte i HF Karlskrona

Under onsdagskvällen genomförde HF Karlskrona årsmöte för säsongen 2023/2024. Föreningen kunde återigen uppvisa ett positivt