Inför Rimbo med Mathias Ekstrand

I söndags vann HIF den tuffa toppmatchen mot Kungälv och är nu tvåa i serien med åtta matcher kvar att spela. På lördag klockan 16:00 väntar svårspelade Rimbo på bortaplan. Du ser matchen på https://solidsport.com/hifkarlskrona

Vi tog ett snack med vår huvudtränare Mathias Ekstrand inför lördagens match.

Tjenare Mathias! Fantastiskt skön och viktig vinst i helgen! Vad säger du om matchen?

– En tight match, precis som väntat. Vi var grymt bra i första halvlek. I andra halvlek är vi dåliga framåt men har ett fortsatt bra försvars- och målvaktsspel. Så jag är extremt nöjd med den vinsten.

Nästa match, Rimbo borta, vad väntar där?

– Vi tappade ju ett poäng senast vi mötte dem. De spelar ett annorlunda spel och kommer också från en seger och med bra självförtroende. Men jag tycker att vi har mycket bättre koll på dom denna gången.

Hur ser truppstatus ut?

– Alltid lite småskavanker när man kommit såhär långt in i säsongen, men inget som oroar. Filip Psajd och Anders Andersson kommer inte att kunna spela, men övriga är redo.

Först Rimbo borta, sen är det dags för #Fredagsrysaren – in och läs mer och sitt INTE lottlös! Fantastiska priser i potten utöver tusentals kronor till vinnaren.

Foto: Torbjörn Sunesson

Läs vidare

Årsmöte i HF Karlskrona

Under onsdagskvällen genomförde HF Karlskrona årsmöte för säsongen 2023/2024. Föreningen kunde återigen uppvisa ett positivt