Inför premiären med Mathias Ekstrand

I morgon smäller det – premiär i Herrallsvenskan och Anderstorp står för motståndet! Vi har möjlighet att ta emot 900 personer på läktaren genom avdelning i tre sektioner. Biljetter löser du här: https://www.nortic.se/dagny/event/33436

Vi tog ett snack med vår huvudtränare Mathias Ekstrand som ser fram emot premiären.

Vad vet vi om Anderstorp och vad kan vi förvänta oss?

– Väldigt svårt att veta exakt vad vi kan förvänta oss. Anderstorp är svårscoutade med väldigt många nya spelare med bland annat en helt ny 9-meterslina. Eftersom det i stort sett är ett nytt gäng så är också deras utvecklingskurva snabbt uppgående vecka för vecka. Det är ett väldigt tufft spelande lag med mycket energi, det vet vi.

Hur ser läget ut i truppen?

– Jesper Sivertsson och Filip Psajd är borta p.g.a. skador men i övrigt är resten av truppen hela, rena och laddade för premiär!

Vem har sett hetast ut i formen hos HIF?

– Väldigt många och hela laget visar god form under försäsongen. Senaste veckan har Nordahl sett väldigt bra och intressant ut!

Segerfotboll på måndag?

– Jag brukar vara väldigt snäll och köra lite fotboll, men på måndag tror jag definitivt det blir segerfotboll och inte vanlig fotboll som uppvärmning, jag tror på två poäng. Vi ska göra allt för det!

Matchstart lördag 16:00 – se till att vara på plats!
Din biljett köper du här: https://www.nortic.se/dagny/event/33436

Foto: Torbjörn Sunesson

Läs vidare