Inför matchen mot VästeråsIrsta

Efter ett lite längre uppehåll är det äntligen dags för match igen för våra herrar i allsvenskan. Vi har tagit ett kort snack med vår tränare Mathias Ekstrand.

Ett uppehåll på två veckor, vad har ni fokuserat på under de här veckorna?

– Vi har jobbat hårt med att utveckla  flera delar av vårt spel inför kommande matcher. Det har varit intensiva och bra veckor med både en del nytt men också fortsatt utveckling av det vi varit nöjda med. 

Sista matchen innan kvalspel, för så verkar det ju med största sannolikhet bli. Vad vill du se av laget idag?

– Ja, det ser onekligen ut som att det blir kvalspel och vi har satt fullt fokus för att avsluta allsvenskan med två segrar men också att förbereda oss för ett kommande kval. Jag vill se ett hungrigt lag som spelar handboll med hög fart och mycket vilja.

Vilka bitar i spelet kommer bli extra viktiga i ett framtida kval, tror du?

– Det kommer krävas en fullträff på alla delar så jag hoppas att vi kan hitta en formtopp och att alla killar är redo att ta ansvar. 

Hur är läget i laget?
– Alla tillgängliga förutom skadade Filip Psajd och Gustaf Hallén. Mattias Johansson är tillbaka efter sin skada och är uttagen till matchen. 

Matchen börjar kl 16 och det finns fortfarande biljetter kvar. Du fixar dem här Eller i entrén!

Hjärtligt välkomna!

Läs vidare

Årsmöte i HF Karlskrona

Under onsdagskvällen genomförde HF Karlskrona årsmöte för säsongen 2023/2024. Föreningen kunde återigen uppvisa ett positivt