Inför Kärra hemma med Mathias Ekstrand

I morgon väntar hemmamatch mot Kärra. För oss gäller det att fortsatt fightas för den lilla chans vi har att nå en kvalplats uppåt. För Kärra handlar det om att ta poäng för att lämna nedflyttningsplats. Det är mycket på spel och blir alldeles säkert en spännande match. Till tisdagens match har vi besök av Blekinge Museum som ger dig som besökare chansen att testa sporter som spelades för lääääänge sedan. Passar bra med en afterwork hos Trydes.

Du skaffar din biljett här: https://www.nortic.se/dagny/show/12292

Vi tog ett snack med vår huvudtränare Mathias Ekstrand.

Tre bra matcher i ryggen… Vad är det som har förbättrats?

– Det är tre matcher med olika ansikten och olika positiva saker. Jag tycker generellt att vi känns lugna och trygga i det gör vi blandat med bra fighting och inställning. Senast mot Varberg var jag extra nöjd med att justeringarna vi gjorde i halvtid föll väl ut och att vi var skärpta i dom avgörande lägena, säger Mathias Ekstrand.

I morgon väntar Kärra. Vad kan vi förvänta oss?

– Ett vilt kämpande Kärra som är med i kampen om att inte åka ur allsvenskan. Dom har individuellt skickliga spelare på 9-meter som vi hela tiden måste vara fokuserade på. Det var inte länge sedan dom slog Varberg på bortaplan så det här är ett lag som kan göra bra prestationer.

Efter Kärra är det tre matcher på sju dagar. Vad gör ni för att vara pigga till dessa sista matcher?

– Det blir lite lugnare träningar och mer rotation i bytena för att behålla pigga spelare alla tre matcher. Men nu är vi i slutskedet av serien så det är bara att ta ut allting som finns kvar.

Hur ser det ut i truppen?

– Samtliga spelare tillgängliga förutom långtidsskadade Linus Andersson och Mattias Johansson, avslutar Mathias Ekstrand.

Foto: Torbjörn Sunesson

Läs vidare